Sla navigatie over

Kiwanis Europe

Online Voting


Simply Voting stemmen introduceren

Dit is de software gebruikt door Kiwanis Europe om online te stemmen. Het maakt stemmen makkelijker, voordeliger en milieuvriendelijker.

Hoe Simply Voting stemmen werkt

  1. Klik op de Home link hierboven om terug te keren naar de welkompagina. Verzend dan uw Stem-ID en Wachtwoord.
  2. Als u succesvol bent ingelogd, krijgt u een menu met alle huidige stembiljetten waarmee u kunt stemmen. Als u nog niet hebt gestemd, kunt u op de naam van het stembiljet klikken en verschijnt er een elektronisch stembiljet.
  3. Zodra u een stembiljet hebt verzonden, worden de resultaten gecodeerd en opgeslagen in een database. Uw Stem-ID wordt daarna gemarkeerd als "gestemd" en kan niet meer op dit stembiljet stemmen.

Privacy en veiligheid

Simply Voting is vanaf de basis ontwikkeld om het risico op stemfraude tot een minimum te beperken. Stemmers die authenticatie omzeilen of al hebben gestemd krijgen geen toegang tot de stemkaart en stemkaarten worden gecontroleerd op geldigheid voordat ze worden geaccepteerd. Niemand kon er ooit achter komen wat een bepaalde stemmer gestemd heeft omdat de resultaten anoniem worden opgeslagen.

Communicatie tussen uw computer en onze website wordt gecodeerd met TLS 1.2. Onze servers worden "gehard" en routinematig onderworpen aan beveiligingsscans van PCI Compliance. Onze applicatiecode houdt zich aan richtlijnen die zijn opgesteld door het Open Web Application Security Project.

Voor meer informatie

Neem contact op jboen@nullkiwanis.org.